fredag 17. april 2009
Pastasalat
En middelhavsinspirert pastasalat er passer perfekt nå som dagene blir lengre, lysere og varmere.
Dressing:
60 g pesto rosso
6 ss balsamico bianco
4 ss vann
1/2 ts salt
pepper
Salat:
200 g fullkornpasta
200 g cherrytomater
2 stilker stangselleri
1/2 rødløk
2 ts kapers
kalamataoliven
1 squash
100 g feta
noen stilker basilikum
Kok pastaen. Skjær squashen i terninger og fres den raskt i litt olje. Del cherrytomatene i to g\og skjør rødløken i tynne båter. Stangsellerien skjæres i tynne skiver.
Dressingen blandes i en salatbolle. Tilsett den kokte pastaen og bland godt før resten av grønnsakene tilsettes. Strø feta og basilikum over til slutt.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar