fredag 17. april 2009

Pastasalat



En middelhavsinspirert pastasalat er passer perfekt nå som dagene blir lengre, lysere og varmere.

Dressing:
60 g pesto rosso
6 ss balsamico bianco
4 ss vann
1/2 ts salt
pepper

Salat:
200 g fullkornpasta
200 g cherrytomater
2 stilker stangselleri
1/2 rødløk
2 ts kapers
kalamataoliven
1 squash
100 g feta
noen stilker basilikum

Kok pastaen. Skjær squashen i terninger og fres den raskt i litt olje. Del cherrytomatene i to g\og skjør rødløken i tynne båter. Stangsellerien skjæres i tynne skiver.

Dressingen blandes i en salatbolle. Tilsett den kokte pastaen og bland godt før resten av grønnsakene tilsettes. Strø feta og basilikum over til slutt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar